Omdömmen från Stylight partners

Vad säger våra partners om oss

Få extra synlighet i reaperioder

Stylight's verktyg för CPC på kategori nivå är ett framgångsrikt alternativ för oss att få extra synlighet i våra reaperioder, de tillåter oss att öka konvertering och optimisera ROI.

Anna Grazioli,
Affiliate Specialist at SSENSE

Stylight är en viktig partner

Stylight har varit en viktig partner under de senaste åren för att kunna få nya användare och öka våran synlighet online på olika marknader.

Oliver Stein,
Head of Performance Online Marketing E-Commerce at Peter Hahn

Innovation är en del av Stylights kärna

Vi har under en lång tid arbetat sida vid sida med Stylight genom vårt globala nätverk. Med pågående innovation som en del av deras kärna, ser jag fram emot att utveckla vår relation och fortsätta driva den bästa kundupplevelsen på marknaden.

Anthony Capano,
Managing Director EMEA at Rakuten

Kvalitativ och välkonverterande trafik till vår webbsida

Stylight är en viktig shopping partner för oss och medför kvalitativ samt välkonverterande trafik till vår webbsida. Sammarbetet fungerar mycket bra och vi kan hela tiden optimera resultaten tillsamans.

Eve Bohn, Performance Marketing Manager DACH at MADE

Vill du också bli vår partner?

Kom igång

Stylight ger varumärken möjligheten till ökad synlighet och högre försäljning

Stylight gör det möjligt för varumärken som The Kooples att få synlighet och ökad försäljning. Tillsammans med att driva köpvilliga använadare, ha en premium miljö på plattformen som varumärken uppskattar och ge möjligheter att boka placeringar som driver resultat.

Kevin Krinonri,
SEA & SMO Expert at Effinity

Den perfekta unionen för marknadsföring med resultat

Med en exponentiell tillväxt de senaste åren, har Stylight bidragit med högkvalitativ trafik, nya användare, samt en ökad synlighet och försäljning till sina partners. Förutom det har Stylight ett awesome team som alltid är villiga att hjälpa till, presentera förslag och ständigt göra förbättringar.

Lucas Carli,
Key Account Management Publishers, Awin

Vi når ut till en ung, modemedveten kundgrupp

Som ett lyxmärke är vi väldigt rädda om vårt brand och den miljö vi syns i. Stylight's luxury loft möjliggör det för Akris att nå ut till en ung, modemedveten kundgrupp genom att visa våra produkter i en lämplig miljö.

Matteo Petuzzellis,
Global E-Commerce Director at Akris

Viktig shopping partner

Stylight är en viktig shopping partner för oss och genererar trafik som konverterar mycket bra. Samarbetet och de verktygen som Stylight erbjuder för optimering leder till att vi konstant ser en ökning i vårt resultat.

Timothy Bollans,
Performance Marketing Supervisor at Belstaff

Börja nu

Produktlistning

Om du är intresserad av att lista dina produkter på Stylight eller utöka dina produktkampanjer så är detta rätt för dig.

Öka din försäljning

Annonser på TV & Online

Om du är intresserad av möjligheter inom reklamannonsering så är detta rätt för dig.

Öka din närvaro

Haka på världens ledande varumärken och återförsäljare på Stylight