Omdömen från Stylight partners

Vad säger våra partners om oss

Få extra synlighet i reaperioder

Stylight's verktyg för CPC på kategori nivå är ett framgångsrikt alternativ för oss att få extra synlighet i våra reaperioder, de tillåter oss att öka konvertering och optimisera ROI.

Anna Grazioli,
Affiliate Specialist at SSENSE

Stylight är en viktig partner

Stylight har varit en viktig partner under de senaste åren för att kunna få nya användare och öka våran synlighet online på olika marknader.

Oliver Stein,
Head of Performance Online Marketing E-Commerce at Peter Hahn

Innovation är en del av Stylights kärna

Vi har under en lång tid arbetat sida vid sida med Stylight genom vårt globala nätverk. Med pågående innovation som en del av deras kärna, ser jag fram emot att utveckla vår relation och fortsätta driva den bästa kundupplevelsen på marknaden.

Anthony Capano,
Managing Director EMEA at Rakuten

Kvalitativ och konverterande trafik till vår webbsida

Stylight är en viktig shopping partner för oss och medför kvalitativ samt konverterande trafik till vår webbsida. Samarbetet fungerar mycket bra och vi kan hela tiden optimera resultaten tillsammans.

Eve Bohn,
Performance Marketing Manager DACH at MADE

Stylight ger varumärken möjligheten till ökad synlighet och högre försäljning

Stylight gör det möjligt för varumärken som The Kooples att få synlighet och ökad försäljning. Tillsammans med att driva köpstarka användare, ha en premium miljö på plattformen som varumärken uppskattar och ge möjligheter att boka placeringar som driver resultat.

Kevin Krinonri,
SEA & SMO Expert at Effinity

Den perfekta sammanslutningen av marknadsföring med resultat

Med en exponentiell tillväxt de senaste åren, har Stylight bidragit med högkvalitativ trafik, nya användare, samt en ökad synlighet och försäljning till sina partners. Förutom det har Stylight ett awesome team som alltid är villiga att hjälpa till, presentera förslag och ständigt göra förbättringar.

Lucas Carli,
Key Account Management Publishers, Awin

Vi når ut till en ung och modemedveten kundgrupp

Som ett lyxmärke är vi väldigt rädda om vårt varumärke och den miljö vi syns i. Stylight's luxury loft gör det möjligt för Akris att nå ut till en ung och modemedveten kundgrupp genom att visa våra produkter i en lämplig miljö.

Matteo Petuzzellis,
Global E-Commerce Director at Akris

Viktig shopping partner

Stylight är en viktig shopping partner för oss och genererar trafik som konverterar bra. Samarbetet och de verktygen som Stylight erbjuder för optimering leder till att vi konstant ser en förbättring i vårt resultat.

Timothy Bollans,
Performance Marketing Supervisor at Belstaff

Stylight står för högkvalitativ trafik

Stylight står för högkvalitativ trafik, kompetenta account managers samt många tekniska aspekter för MYCS. Stylight har alltid varit en av de viktigaste samarbetena inom performance marketing och vi ser fram emot ytterligare samarbete!

Michael Moser,
Sr. Performance Marketing Manager på MYCS

Stylight når en målgrupp med stark köpkraft

Vi har arbetat mycket framgångsrikt med Stylight i flera år. På grund av målgruppens höga köpkraft kan vi uppnå mycket bra resultat för våra kunder. Tack vare det professionella och hjälpsamma Stylight-teamet är samarbetet alltid roligt och enkelt.

Carina Suhling,
Influencer Marketing & Media på WHITE Communcations GmbH

Stylight betyder trafik av god kvalitet

Affiliate marketing är en relativt ny digital strategi för vår verksamhet och Stylight har snabbt blivit en viktig shoppingpartner för vår brittiska verksamhet. På kort tid har vi sett en uppgång i försäljningen och en ökning i kvalitetstrafik (främst nya användare) till vår webbplats. Dessutom älskar vi det faktum att Stylight känns som en premiumbutik.

Emma Olliff,
Digital Marketing Manager på Temple Spa

Stort tack till det fantastiska teamet!

Stylight har blivit en viktig partner för oss, genom vilket vi når vår önskade målgrupp på ett riktat sätt, får tillgång till ett stort antal nya kunder och genererar försäljning. Stylight erbjuder också ett omfattande utbud av marknadsföringsmöjligheter för att säkerställa extra synlighet. Samarbetet med Stylight är mycket positivt och okomplicerat. Stort tack till det fantastiska teamet!

Marie Claire Becker,
External Relations Managerin på Purelei GmbH

Börja nu

Produktlistning

Om du är intresserad av att lista dina produkter på Stylight eller utöka dina produktkampanjer så är detta rätt för dig.

Öka din försäljning

Annonser på TV & Online

Om du är intresserad av möjligheter inom reklamannonsering så är detta rätt för dig.

Öka din närvaro

Haka på världens ledande varumärken och återförsäljare på Stylight